Sloturi / Păcănele

Încă de când au apărut pe piață și s-au remarcat în filmele despre cazinourile din Las Vegas, sloturile au adunat o popularitate aparte. Ceva legat de sunete, imagini și ritmul alert de joc, de învârtire al roților i-a cuprins pe jucătorii din toată lumea, care nu au putut rezista tentației de a juca. Mai târziu, păcănelele au apărut și în mediul online. Restul e istorie. Mai jos aveți o listă cu cele mai tari jocuri de păcănele din online.

Starburst

Produs de developerul Net Entertainment, Starburst este unul dintre acele sloturi care te acaparează complet încă de la prima secundă pe care o petreci în joc. Nu ai cum să îi reziști, iar dacă ești fanul filmelor SF, este jocul ideal pentru tine. Impresionant din punct de vedere audio și vizual, jocul este decorat cu diamante cosmice care te vor transporta într-o lume îndepărtată de galaxia noastră. Ești gata de decolare?

Spre Starburst →

Dazzle Me

 

verblind mij slotsDiamante, diamante și iar diamante. Acest slot nu este doar despre diamante totuși, ci și despre grafica uluitoare și coloana sonoră demnă de un premiu Oscar. Poți juca Dazzle Me pe laptop, calculator, tabletă sau telefon, pentru că experiența este aceiași. Runda bonus îți poate schimba viața în câteva minute. Jocul este bogat în free spins, iar jackpot-ul poate depăși 150.000 de monede. Nu ai niciun motiv să nu încerci Dazzle Me acum!

Spre Dazzle Me →

Double Stacks

dubbele stapelsNet Entertainment nu doar că produc jocuri noi din nimic, ci și scot câteodată pe piață jocuri clasice remodelate pentru timpurile noastre. De exemplu, în luna septembrie a anului 2018, a apărut Double Stacks. Jocul este unul clasic, fără pretenții sau mișcări nebunești. Vei juca un slot ca pe vremuri, plin de farmecul de tip Las Vegas pe care doar păcănelele adevărate îl au. Merită fiecare spin!

Spre Double Stacks →

Hall of Gods

hal van goden pacanaleUnii oameni spun că sunt, dar în realitate nu au toate armele pregătite pentru o luptă cu zeii. Încă din cele mai vechi timpuri, aceste creaturi celeste au fascinat imaginația omului de rând, iar acum cea a jucătorului de sloturi. La Hall of Gods, un slot video progresiv cu 5 linii și 20 de linii de plată făcut de NetEnt, îți vei începe viața de zeu nordic prin simpla apăsare a butonului de spin.

Spre Hall of Gods →

Butterfly Staxx

Butterfly Staxx slotsEști genul de om care caută un joc colorat, relaxat și cu o parte feminină? Nu este nimic rău în asta. Poate că ești femeie și preferi un joc dedicat doar ție. Ei bine, Butterfly Staxx este slotul pe care îl căutai. Vei găsi pe linii și pe coloane simbolurile cărților de joc, laolaltă cu simboluri speciale, cum este iepurele alb, care îți vor aduce câștiguri după 40 de linii de câștig posibile.

Spre Butterfly Staxx →

Guns n ‘Roses

Ai mimat solo-ul de chitară al acestei trupe de muzică de zeci, poate de sute de ori. Acum, poți “cânta” la linii și coloane, cu noul slot dedicat special fanilor Guns N' Roses. Vei putea asculta grozavele melodii ale formației în timp ce învârți cele 5 linii și 3 coloane, iar combinațiile speciale de Wilds te vor da pe spate mai ceva ca la un concert al legendarei trupe rock!

Spre Guns n ‘Roses →

Reel Rush

Reel Rush slotsFructe și dropsuri, toate pe liniile și coloanele unui slot video de excepție. Pe cât de simplu, pe atât de apreciat de jucătorii din toată lumea. Jocul se prezintă pe 5 linii și 3 coloane, iar dacă vrei să îți dăm un indiciu despre cum o să fie experiența ta, gândește-te la Candy Crush transpus pe un ecran de păcănele. Dacă ți-am stârnit destul interesul, poți să încerci acum Reel Rush mai jos!

Spre Reel Rush →

Gonzo's Quest

Gonzo's Quest-slotGonzo este un explorator spaniol cu o bardă de vis și mult, foarte mult aur. La momentul la care începi jocul de păcănele, Gonzo se află în mijlocul unei păduri tropicale exotice, încercând să își găsească drumul spre civilizație prin potrivirea unor pietre mistice. Gonzo nu se prea pricepe la acest capitol, așa că rămâne la mâna ta să învârți slotul până îl descoperi. Ia-ți pălăria de explorator și începe!

Spre Gonzo's Quest →

Halloween Jack

Halloween JackDovleci magici care vorbesc și gândesc? În ce joc te-ai băgat?! Nu e decât producția celor de la NetEnt, pe numele ei Halloween Jack, un joc dedicat fanilor celebrei sărbători a morților. Jocul vine cu 5 linii, 3 rânduri și 20 de linii de câștig. Dacă ești interesat de numere, află că rata de returnare la jucător este de 96,29%. Parcă dovlecii înfricoșători nu mai sunt așa de amenințători acum, așa-i?

Spre Halloween Jack →

Coins of Egypt

Munten van EgypteCu o rată de returnare de aproape 97% și o tematică îndrăgită de toată lumea, misterele templelor din dunele Egiptului, Coins of Egypt a acaparat un public uriaș. Este aproape la fel de popular precum Book of Ra, de exemplu, un slot despre care absolut toată lumea a auzit. Ce îl face așa special? Specialele, bineînțeles! Găsește combinația corectă și vei părăsi Egiptul mai bogat decât ai fost vreodată.

Spre Coins of Egypt →

Mirror Mirror

Fairytale Legends: Mirror MirrorAl treilea joc al generației lui, Fairytale Legends: Mirror Mirror este de-a dreptul o poveste fantastică. Slotul vine la pachet cu unele caracteristici încântătoare. Totul începe cu o oglindă magică, pe care vei găsi simboluri care mai de care mai remunerative. În timpul călătoriei tale prin pădure, vei da de mai multe bonusuri, dintre care cel mai râvnit este cufărul cu surprize. Dacă prinzi câteva free spins, vei înțelege de ce oglinda este magică.

Spre Fairytale Legends: Mirror Mirror →