Strategii pentru jocul de ruletă: Cele mai cunoscute sisteme din lume

Din păcate însă, multe dintre aceste sisteme prezentate pe internet sunt fie incomplete, fie pur și simplu nu funcționează. Multe strategii sunt doar prezentate, fără să fie explicate jucătorilor modul în care funcționează sau au fost gândite. De ce ai avea încredere într-un asemenea sistem? De ce funcție matematică, probabilistică, fizică sau empirică se folosește sistemul pentru a funcționa? Înainte de a-ți pierde timpul și banii pe un asemenea sistem incomplet, documentează-te și întreabă-te de ce ar funcționa sau nu. Pe această pagină, îți oferim toate detaliile despre strategiile de top ale jocului de ruletă.

Strategii pentru ruleta online

Am adunat mai jos o serie de nouă strategii pentru jocul de ruletă. Vei găsi aici toate sistemele la care te poți gândi, de la cele clasice și cunoscute precum cel progresiv Martingale, la strategii aproape necunoscute cum este Hollandish, idei originale ale unor jucători mari cum este Pariul Kavouras, dar și sisteme speciale cum este ruleta pozițională. Acestea sunt, credem noi, cele mai bune sisteme pentru ruletă din câte poți găsi pe internet.

Nu te lăsa păcălit de aceste tactici, pentru că niciuna dintre ele nu îți garantează că vei deveni bogat peste noapte utilizându-le. Nu e o calitate să joci ruleta, ci să te ții morțiș de strategia pe care o abordezi. Citește-le cu atenție, înțelege ideile care stau la baza lor, după care încearcă să le personalizezi după stilul tău de joc. Până la urmă, aceste strategii sunt ca și un antrenament pentru minte și inspirație pentru a deveni mai priceput la ruletă în general. Nimic nu e mai frumos decât să bați ruleta cu propriul tău sistem, chiar dacă este unul inspirat din altele. Ruleta e mai mult decât un joc pentru bani. E un mod de a-ți demonstra ție că ai capacitatea să bați casa indiferent de circumstanțe.

Martingale

Fără doar și poate, Martingale este cel mai cunoscut sistem de ruletă din lume. Strategia Martingale este de multe ori supraevaluată de începători și subapreciată de experți. În realitate, nimeni nu îi înțelege adevărata valoare.

Mai multe despre Martingale →

Strategia Labouchere

Strategia Labouchere este cea în care pariurile funcționează în sistem exterior. Astfel, poți să o folosești doar la pariurile roșu/negru, par/impar, 1-18/19-36. Dacă ai folosi această strategie pentru pariurile interioare, ai risca mult pentru că numerele nu se adună și ai putea să pierzi o grămadă de bani. Trebuie să pariezi pe ceva care îți oferă aproape 50% șanse de câștig.

Mai multe despre Labouchere →

Sistemul D’Alembert

Fiind printre cele mai cunoscute sisteme pentru pariurile de ruletă din lume, D’Alembert este mult mai simplu de utilizat decât Labouchere, de exemplu. Are la bază ideea principală a sistemului Martingale, însă cu o caracteristică diferită importantă: progresia la acest pariu este mai plată decât abordarea agresivă a strategiei Martingale. Asta face din sistemul de față unul dintre cele mai sigure și simplu de executat strategii de ruletă din câte s-au inventat.

Mai multe despre D'Alembert →

Tier et Tout

Faimoasa progresie pozitivă a lui Thomas Garcia este renumită pentru că, ce să vezi? A învins casa! Această strategie poate fi una grozavă pentru a bate cazinoul. Intri pe profit destul de repede, atât timp cât nu ai baftă să prinzi două pierderi consecutive.

Mai multe despre Tier-et-Tout →

Hollandish

Această progresie se bazează pe mărirea pariului atunci când pierzi, având o turnură foarte interesantă atunci când jocul atinge un anumit punct. Jucătorul își împarte jocurile și își calculează pariurile într-un mod inovativ.

Mai multe despre Hollandish →

Oscar’s Grind

Sistemul de față este unul dintre cele mai grozave din istoria jocului de ruletă. Nu ai de-a face nici cu o progresie pozitivă, nici cu una negativă, ci cu un mix între cele două. Când pierd, jucătorii țin pariurile mici, iar când încep să câștige, pariază pe sume mari și continuă să mențină mâinile câștigate cât mai consecutive posibil.

Mai multe despre Oscar's Grind →

Strategia Fibonacci

Cei mai mari matematicieni ai vremurilor au gândit sisteme de ruletă fără să aibă măcar vreo idee despre cum îi vor ajuta pe jucători câteva secole mai târziu. Unul dintre geniile care au dat matematicii un sistem fără egal este Fibonacci și al său șir. Pariul bazat pe șirul Fibonacci se bazează tocmai pe cifrele acestui șir matematic, dar și pe pariurile exterioare de tipul roșu/negru sau par/impar.

Mai multe despre Fibonacci →

Progresia Paroli

Progresia Paroli are la bază un sistem simplu de reinvestire a câștigurilor în pariuri noi și inteligente, fapt ce o face o strategie simplă, dar în același timp foarte eficient. Strategia a fost folosită pentru prima dată în Monte Carlo în urmă cu 100 de ani, devenind mai apoi una dintre cele mai puternice strategii de pariere pozitivă din lume.

Mai multe despre Paroli →

Pariurile lui Romanosky

Această strategie este ușor de folosit și eficientă pentru începători și pricepuți în ale ruletei, pentru că acoperi o zonă mare a mesei și îți crești șansele de câștig. Această formă de pariere îți crește șansele de izbândă chiar dacă pariurile pe care le pui sunt mici din punct de vedere financiar.

Mai multe despre Romanosky →