Ponturi pentru jocul de ruletă – Cum să câștigi la ruleta online

Fiecare jucător are ponturile lui, după care se ghidează de fiecare dată înainte de a plasa un jeton de pariu. Metodele de pariere sunt importante atunci când vorbim despre ponturile de la ruletă, de exemplu. Există sistem de pariere de tot felul, create cu singurul scop de a învinge casa și de a-i lua acesteia banii. Acest lucru nu este deloc facil, casa având mereu un avantaj înainte de punerea bilei albe în mișcare.

Adevărul este că, așa cum era și de așteptat, majoritatea site-urilor care prezintă ponturi pentru jucătorii de ruletă sunt realizate doar pentru a promova un anumit cazino online. Aceste site-uri nu prezintă de obicei informații adevărate, sau dacă o fac, le trunchiază în așa fel încât să își păstreze lor avantajul adevărat. Să învingi casa într-un joc de ruletă este greu, iar viața unui jucător profesionist nu este niciodată ușoară.

Ponturi pentru jucătorii de ruletă începători

Ține cât mai mult de banii pe care îi ai: Dacă vrei să stai la masă cât mai mult, atunci cel mai simplu mod de a face asta este să îți scazi valoarea pariurilor pe care le faci cu cât suma pe care o ai în casă scade. Astfel, rămâi la masă mai mult, joci mai mult și deci îți crești șansele pentru a nimeri un număr sau o combinație câștigătoare.

Ieși din joc la momentul potrivit: Cu cât joci mai mult ruletă, cu atât șansele de a pierde toți banii devin din ce în ce mai mari. Începe jocul prin setarea unei sume țintă pe care vrei să o câștigi. Pentru majoritatea începătorilor, această sumă ar trebui să fie undeva la 100 de dolari, de exemplu. Mai bine începi să capeți experiență câștigând contravaloarea unei cine în oraș sau a unei seri la cinema, decât prin prelungirea jocului până ce rămâi fără bani.

Setează o limită de pierderi și respect-o: Poți oricând să mergi la un bancomat și să mai aduci bani sau, dacă joci ruletă online, să adaugi încă 100 de dolari în contul tău de jucător. Regula generală atunci când joci orice joc de noroc este să nu joci mai mulți bani decât ești dispus să pierzi. Dacă ai pierdut întreaga sumă de bani din casă, ieși de la masă și nu mai intra măcar în aceeași zi. Fuga după recâștigarea banilor pierduți se termină de obicei cu tine pierzând mai mulți bani și, și mai rău, dezvoltând o obsesie pentru aceste jocuri.

Înțelege pariurile, șansele și plățile: Ruleta este, așa cum spuneam, un joc simplu pentru aproape toată lumea. Înainte de a începe să pariezi, indiferent de locul în care joci ruletă, consultă tabelul cu pariuri, șanse de câștig și plăți. Așa vei știi mereu la ce să te aștepți. Dacă pariezi pe un singur număr, de exemplu, s-ar putea să nu câștigi nimic o bună bucată de timp.

Pariază la mese puțin ocupate: E frustrant să aștepți să pariezi pentru că masa la care joci este aglomerată. Mesele de acest gen nu sunt deloc plăcute pentru desfășurarea unui joc de lungă durată. De obicei, ora determină și gradul de ocupare al unei mese anume.

Joacă pe rulete europene cu un singur 0, dacă se poate: Chiar dacă nu pare a fi o diferență prea mare, la ruletele cu un singur 0 ai o șansă mult mai mare de câștig decât la cele americane, care au un 0 și un 00 sau dublu zero. Pe cât posibil, mai ales la început, joacă pe aceste rulete europene.

Verifică reputația cazinoului online înainte de a juca: Dacă joci ruletă online, asigură-te că alegi un cazino de calitate, cu reputație bună și recenzii pozitive. Multe cazinouri online le refuză câteodată clienților plățile sau își trișează jucătorii.

Ponturi pentru ruleta de nivel mediu

Învață să îți testezi sistemul de joc: Fără să îți testezi vehement sistemul de joc pe care îl implementezi la masă, vei avea doar de pierdut timp și bani prin folosirea de sisteme care nu îți asigură nici măcar o mică șansă de a câștiga pe termen lung.

Învață de la alții, din reușitele și eșecurile lor: Cel mai bun mod de a învăța să joci un joc de noroc este prin a te inspira de la alți jucători care fie au câștigat și deci știu cum funcționează jocul, fie au pierdut și știu ce trebuie să faci pentru a nu ajunge ca ei. Nu există niciun beneficiu din a încerca să reinventezi un joc care a fost deja analizat pe toate părțile, așa că nu încerca.

Încearcă mereu ceva nou: Dacă vrei într-adevăr să revoluționezi acest joc, încearcă un sistem pe care l-ai gândit chiar tu și pe care nu l-a mai încercat nimeni niciodată.

Ponturi pentru jucătorii de ruletă avansați

Găsește-ți parteneri: Unele tehnici de joc necesită timp pentru a fi dezvoltate corect, așa că totul ți se va părea mai ușor dacă începi să joci cu coechipieri. Șansele să bateți ruleta împreună sunt mult mai mari decât dacă ați juca fiecare pe cont propriu.

Gândește pe termen lung: Să bați ruleta nu este un job pe care îl poți duce la bun sfârșit în câteva ore. Cazinourile în sine plănuiesc jocurile privind înainte cu săptămâni sau luni, nu doar la următoarele câteva ore.

Rămâi în umbră: Cazinourile online și offline nu sunt fanii celor care câștigă în mod constant. Dacă îți folosești gândirea bine și nu te afirmi ca fiind cel mai tare jucător de pe pământ, poți rămâne în anonimat pentru ani la rândul, fără să ajungi pe lista neagră a cazinourilor.

Șapte ponturi pentru un joc de ruletă de succes

  • joacă mai mereu pe combinații de roșu sau negru, par sau impar, numere de la 1-15 sau 16-30 și așa mai departe, nu direct pe cifre individuale;
  • uită-te mereu la sesiunile anterioare ale ruletei pentru a putea face predicții mai documentate. Dacă de exemplu ultimele 10 numere câștigătoare au fost roșii, jucătorii vor paria cel mai probabil tot pe culoarea roșie. Acest mod de joc este folosit de majoritatea jucătorilor care câștigă constant la jocul de ruletă online;
  • practica este importantă și la jocul de ruletă, așa cum este pentru orice domeniu din viața noastră. Începe să joci la o masă gratuită pentru primele câteva sesiuni. Când te simți suficient de bine pregătit, începe să joci la o masă cu bani reali, cu pariuri mici și puțin riscante;
  • regula punerii deoparte a câștigurilor este poate cel mai important pont al jocului de ruletă. Să zicem că ai intrat la masă cu 50 de dolari. După câteva mâini, ai reușit să strângi 100 de dolari, adică ai reușit să scoți 100% din suma cu care ai intrat. Retrage suma câștigată în contul tău bancar. Astfel, efectiv nu ai cum să pierzi jocul, indiferent de deznodământ. Mereu pune deoparte banii pe care îi câștigi și joacă doar cu banii cu care ai intrat inițial la masă. Dacă pierzi această sumă inițială, rezistă tentației de a mai adăuga bani la masă. Niciodată nu paria mai mult decât ești dispus să pierzi;
  • verifică mereu masa la care urmează să te așezi, fie ea și una virtuală. Trebuie să te concentrezi bine și să îți dai seama dacă masa la care urmează să te înscrii este ideală pentru asta. Joacă mereu cu gândul că o faci pentru profit, nu pentru a învinge cazinoul;
  • joacă pe cât posibil pe varianta europeană a ruletei, nu pe cea americană. Căsuța de 00 sau dublu zero de pe ruleta americană cresc semnificativ șansele cazinoului de a câștiga.
  • când joci online, joacă ruletă doar la cazionurile cu o reputație perfectă.