Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri pentru jocul de ruletă

Aceleași reguli nescrise se aplică și la ruletă. Chiar dacă ai citit întreg site-ul nostru, mai mult ca sigur că înc ai o sumedenie de întrebări despre acest joc fascinant. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit să îți oferim un set de întrebări pe care jucătorii aflați la început și le pun. Cel mai probabil că te numeri printre ei, așa că nu trebuie să faci altceva decât să începi să citești, să îți îmbogățești cunoștințele și să te dezvolți la acest joc.

Dacă ești nou la ruletă, începe aici!

Cum pot câștiga la ruleta live online?

Există mai multe moduri prin care te poți ridica de la masa de ruletă victorios. Unii oameni spun că cel mai bine este să pariezi serios și să o faci fie pe roșu, fie pe negru, sau pe numere pare sau impare. În principiu, pariază o sumă mare pe oricare pariu cu șanse aproape de 50% de izbândă. Fiecare pariu de acest fel pe care îl vei câștiga îți va dubla banii, moment în care cel mai sănătos lucru de făcut este să pleci de la masă. Alți jucători spun că este important să folosești o strategie de ruletă atunci când joci, cum este Martingale de exemplu.

Indiferent de care este modul în care vei decide să joci ruletă, ține minte că nicio strategie sau mod de joc nu este 100% garantat să îți aducă vreun profit. Ruleta este și rămâne un joc de șansă, cu un anumit risc atașat, așa că adevărații câștigători ai ruletei sunt cei care pot să o joace cumpătat și care se pot menține în limitele financiare pe care le au, în timp ce se bucură de fiecare minut petrecut la masa de joc. Dacă vrei să înveți mai multe despre strategiile jocului de ruletă, o poți face la secțiunea special dedicată pentru acest lucru de pe site-ul nostru.

Ce tip de ruletă îmi va oferi cele mai bune șanse de câștig?

Tipurile de ruletă franceză și europeană ar trebui să fie primele de pe lista ta atunci când începi să joci ruletă online. Regulile speciale, cum sunt En Prison sau La Partage, special aplicate la masa de ruletă franceză, îți pot scădea considerabil șansele de eșec. Mai mult, faptul că aceste rulete au doar un singur slot pentru zero verde îți va mări șansa de câștig, prin sporirea șanselor tale și minimizarea șansei dealer-ului. Găsești pe site mai multe informații despre toate cele trei tipuri de ruletă existente.

Care este cel mai prost pariu la ruleta live pe care îl pot face?

Este simplu: cel mai prost pariu pe care îl poți pune la orice tip de ruletă, fie ea online, tradițională, franceză, europeană sau americană este cel în care casa are cel mai mare avantaj de câștig. De exemplu, la ruleta engleză șansele ca tu să câștigi un pariu pus pe dublu zero sunt practic infime. În schimb, la ruleta europeană, șansele de izbândă în cazul unui pariu pe roșu sunt de aproape 50%, casa păstrându-și totuși un mic avantaj din cauza singurului slot care adăpostește un zero de culoare verde pe roata de joc.

Ce înseamnă managementul banilor în jocul de ruletă live?

În jocul de ruletă live, managementul banilor se referă la elementele pe care jucătorul trebuie să le ia în considerare atunci când își împarte fondurile de joc. Este foarte simplu să te pierzi în detalii când vine vorba despre bani, așa că ține minte câteva lucruri importante: nu paria sume mari de la prima mână, joacă în mod cumpătat și doar până ajungi la suma de câștiguri pe care ți-ai propus-o inițial și, dacă pierzi, în niciun caz nu mai paria bani din afara fondului de pariere pe care ți l-ai propus în momentul în care ai intrat la masă.

Care este pariul minim la o masă de ruletă live?

Suma minimă pe care o poți paria la o mână variază de la un cazino online la celălalt. De obicei, la nicio ruletă live nu vei putea paria mai puțin de 50 de cenți pentru o mână. Sunt câteva portaluri pe internet care oferă sume minime chiar și mai mici decât aceasta, la jocuri ca cel automat sau la ruleta americană.

Care este cel mai bun pariu pe care îl pot face la ruleta live?

Răspunsul nu poate fi unul exact aici, însă te poți ghida după anumite principii de joc. De exemplu, ai cele mai bune șanse de câștig dacă pariezi doar pe pariuri egale ca șanse, adică pe cele de tipul roșu/negru, par/impar sau 1-18/19-36. Aceste pariuri îți oferă o șansă de câștig de aproape 50%. Șansa nu este de exact 50/50 pentru că dealer-ul are mereu un mic avantaj, din cauza numărului zero din slotul verde prezent pe fiecare roată de ruletă din lume.

Care este diferența între ruleta live și cea RNG?

O ruletă de tipul RNG sau Random Number Generator (Generator de numere la întâmplare, tr.) este cea care nu se folosește de niciun component fizic, totul, de la masa și roata tuletei, la bilă și absolut orice altceva este generat de un computer. Pe de altă parte, avansul tehnologic ne permite astăzi să jucăm la rulete live, cu un crupier adevărat și o ruletă fizică la fel de reală. De fapt, majoritatea cazinourilor online oferă o sumedenie de mese de ruletă live la orice oră din zi sau noapte.

Cum amândouă ruletele live și RNG au aceleași reguli după care funcționează, singura diferență este cea a experienței pe care jucătorul o trăiește în timpul jocului. La tipul de ruletă RNG, jucătorii nu interacționează cu un crupier, pentru că acesta nu există, dar nici cu alți jucători, deci jocul este lipsit de elementul social. Cu un crupier adevărat, rundele de joc vor varia ca și timp, pentru că acum există elementul uman care controlează jocul. Crupierii vor discuta ocazional cu jucătorii, astfel că jocul va fi unul mult mai autentic, chiar dacă vorbim despre ruletă online. Din cauză că jocurile de ruletă RNG folosesc mai puține resurse decât o masă de ruletă live, limitele de pariere sunt mai prietenoase, pariurile minime ajungând să pornească de la suma de 10 cenți per mână de joc.

Cum funcționează jocul de ruletă live?

Jocul de ruletă live funcționează în același mod în care funcționează și jocul tradițional de ruletă, dintr-un cazino fizic oarecare. Crupierul este cel care conduce jocul, fiind arătat într-o transmisiune video pe ecranul calculatorului tău. Vei vedea de asemenea o masă digitală de pariere, acolo unde poți alege ce pariuri vrei să pui pe următoarea mână. Unele jocuri de ruletă au incluse și o funcție de live chat, prin care poți discuta sau pune întrebări crupierului sau cu alți jucători aflați la masă.

Ce avantaje ai când te joci ruletă online?

Există nenumărate avantaje atunci când decizi să joci ruletă online, în detrimentul celei tradiționale. Ai acces instant la cazinourile tale online preferate oricând, de oriunde te afli, de pe telefon, tabletă sau calculator. Tot ce trebuei să faci este să vrei să te joci și, după câteva click-uri, ești la masa de ruletă. De asemenea, ai de ales dintre o sumedenie de mese disponibile. La cazinourile tradiționale, numărul de mese și de tipuri de ruletă disponibile sunt limitate. Online, poți avea șansa să participi la jocuri de ruletă pe care nu le găsești în mod normal niciunde altundeva. Ruletă Rapidă, Double Ball, Ruletă Fulger, toate acestea se găsesc doar în online.

Nimic nu este mai enervant decât să trebuiască să joci în ritmul altor persoane. La jocul de ruletă online, tu ești cel care setează ritmul de joc. Poți juca mese rapide, mese încete, mese mixte și chiar mese automate de ruletă, unde nu există crupier. Nu uita nici de accesul la diferite bonusuri și promoții. Toate cazinourile online le oferă, pentru a încuraja jucătorii să petreacă un timp cât mai îndelungat online. În încheiere, nu uita că ai acces la diferite detalii și statistici despre jocurile și pariurile tale preferate. Ruleta live este modul perfect în care poți să îți testezi >strategiile preferate și care oferă statistici în detaliu despre opțiunile de pariere, disponibile la doar un click distanță.

Care este diferența între ruleta live și cea jucată într-un cazino fizic

În ceea ce privește regulile, acestea rămân la fel pentru amândouă tipurile de ruletă. Diferența majoră este cea legată de avantajele pe care o ruletă live online le oferă în detrimentul celei tradiționale, fizice, de la un cazino normal. În primul rând, ai la dispoziție jocul de oriunde din lume, atât timp cât dispui de o conexiune la internet stabilă. Poți juca de pe canapea, unul dintre cele mai des întâlnite moduri în care jucătorii o fac.

Ruleta live îți permit să ai parte de o experiență de cazino din confortul propriei tale case. Mai mult, ai acces la statistici și regulile jocului cu doar câteva click-uri. Jucând online, vei contribui chiar și tu la statisticile pe care specialiștii le realizează și le updatează zi de zi. Pe majoritatea meselor de ruletă live vei găsi rezultatele ultimelor 500 de mâini, dar și date despre numerele norocoase și cele pe care bila nu a mai aterizat de ceva vreme. Poți avea acces și la pariurile tale favorite, o caracteristică mai ales utilă celor care folosesc o progresie anume atunci când pariază.

Funcționează sau nu strategiile pentru ruletă?

Sistemele de pariere ar trebui să fie folosite doar pentru a-ți croi drumul spre un mod de pariere corect. Nu îți garantează în niciun fel faptul că vei câștiga ceva în plus pentru că, la bază, ruleta nu este altceva decât un joc de șansă. Acestea fiind spuse, sistemele pot să te ajute să îți îmbunătățești șansele și să înțelegi mai bine jocul. Găsești pe site o întreagă secțiune dedicată sistemelor de ruletă folosite de jucătorii din întreaga lume.

Cum pot juca ruleta live?

Pentru a te putea juca ruletă live, trebuie mai întâi să ai un cont pe unul dintre portalurile online care oferă jocuri virtuale de cazino și care oferă și mese live de ruletă. Totodată, pentru a putea să ocupi un loc la masa de joc, trebuie să ai suficiente fonduri pentru a putea paria. Pariurile minime la mesele de ruletă live pot fi de 10 cenți.

E ruleta online sigură?

Să te joci ruletă în mediul online este ca și atunci când faci orice altă tranzacție folosind internetul. Este perfect sigur să te joci, atât timp cât alegi un cazino cu reputație nepătată. Poți să te informezi despre cât de apreciat este un cazino anume și dacă acesta este licențiat și reglementat de autoritățile competente, informații pe care le vei găsi în subsolul portalului. Poți întreba inclusiv corpul de control dacă un anumit cazino este sau nu regularizat și certificat pentru a funcționa online. Nu uita să cauți pe internet recenziile despre cazino scrise de alți utilizatori.

Ce tipuri de ruletă online găsesc pe internet?

Există o sumedenie de tipuri de rulete pe care le poți juca pe internet. Vei găsi ruleta americană, europeană, franceză, mini sau rapidă. Fiecare tip are regulile sale specifice și șansele adiacente, așa că asigură-te că te informezi așa cum trebuie înainte de a paria pe oricare dintre aceste variante de ruletă.

Care sunt numerele calde și reci ale ruletei?

Conceptul de bază e simplu: este vorba despre un număr anume care iese în mod frecvent victorios, adică a ieșit câștigător de mai multe ori în ultimele, să zice, 10 mâini. Atunci ai de-a face cu un număr cald, sau hot. Dacă se întâmplă contrariul și deci un număr nu a mai fost ales câștigător de mai multe mâini încoace, acel număr este considerat rece, sau cold.