Ponturi pentru jocul de poker online

Am creat pentru tine, jucător proaspăt inițiat în ale jocului de poker online, o serie de 7 ponturi pentru cum să-ți începi cariera de jucător de poker pe internet. Citind și însuțindu-ți aceste informații, vei putea să treci mai ușor de perioada de tranziție și să îți imbunătățești într-un timp scurt tehnica de joc pentru pokerul online, care te va ajuta să câștig în mod constant.

Începe jocul de poker online cu mize mici

Chiar și pentru persoanele care sunt obișnuite să parieze pe sume mari la jocul de poker, este cel mai bine să înceapă să joace pe mize mici odată ce fac tranziția în online. Dacă ești pur și simplu începător, atunci nu se mai există nicio urmă de îndoială despre ce fel de poker ar trebui să joci. Scopul acestor prime sesiuni de joc este, în afară de a juca poker, acela de a te familiariza cu nuanța, cu atmosfera jocului online. Începând experiența cu mize mici, vei putea să înveți să câștigi la poker, lucru extrem de important pe termen lung.

Mai mult, începând să joci cu limite de pariere mici, nevoicele va putea să înceapă să joace poker online cu un fond de pariere mult mai mic. Acest lucru te va scăpa de stresul în plus pe care îl vei resimți dacă vei începe să pierzi la joc, astfel că te vei putea axa pe ce e important, adică pe a deveni un jucător de poker de succes. În general, la jocul de poker online vei găsi o competiție mai acerbă. Dacă sari de la pokerul clasic la cel online cu aceleași mize ca cele pe care le jucai la masa fizică, vei fi învins aproape imediat. Trebuie să treci gradual la acest mod de joc și să îți mărești mizele doar după ce devii stăpân pe joc la o miză anume.

Familiarizează-te cu noile aspecte ale jocului de poker online

Printre greutățile pe care le vei întâmpina în decursul primelor sesiuni sunt și unele aspecte unice pentru pokerul online, cum ar fi folosirea caracteristicii timp-bancă. Pentru unii novici în ale jocului pe internet, să ai un anumit timp în care poți acționa poate fi un lucru la care se vor ajusta cu greutate, față de jocul live de la masa fizică unde jucătorul poate sta să își gândească mutarea până la câteva minute înainte de a acționa. Alte aspecte pe care începătorul trebuie să le ia în considerare sunt interfața site-ului pe care joacă, caracteristicile legate de pariere, pagina casieriei, ofertele și bonusurile, etc.

Modul acesta de a te familiariza încet cu jocul de poker online, în loc de a te aventura direct la cele mai scumpe mese te va ajuta ca începător să te obișnuiești cu ritmul și tema pokerului de pe internet. Un alt aspect care diferă față de pokerul clasic este legat de numărul mare de mâini jucate pe oră. În general, acest număr va fi dublu față de cel pe care l-ai juca la un cazino, la o masă normală. Viteza de joc poate fi și ea o problemă pentru începători, așa că ține minte că trebuie să te familiarizezi până și cu aceasta.

Joacă doar la o singură masă deodată

Poate fi tentant să joci la mai multe mese de poker deodată direct, pentru că unul dintre beneficiile jocului de poker online este tocmai acesta, posibilitatea de a te așeza la mai multe mese virtuale deodată. Chiar și așa însă, cel mai bine vei înțelege aspectele tehnice ale jocului de poker online după câteva săptămâni de joc la mese unice. Învață să câștigi la poker online în mod constant la o singură masă. Mai apoi, odată ce te simți încrezător în capacitățile tale de manevrare a unei singure mese, poți adăuga o a doua masă și să joci așa până la următorul punct de evoluție.

Crează-ți o zonă de joc liniștită

Fără limitările pe care statul la o masă de cazino fizică le impune, mulți jucători de poker online cad în capcana periculoasă de a-și găsi anumite lucruri pe care să le facă între mâinile de joc. De obicei, aceștia se uită la televizor, vorbesc la telefon sau stau pe rețelele de socializare. Aceste elemente de distragere a atenției vor împinge jucătorul spre a face o greșeală, fie prin jucarea unei mâini slabe, fie prin scăparea unei informații care ar fi putut să îl ajute la mâinile viitoare.

Dacă dezvolți o atitudine neprofesională spre jocul de poker online, asta te-ar putea transforma în persoana care nu ia jocul de poker în sine în serios, fapt ce te-ar putea împiedica în a ajunge un jucător de poker online grozav. Construindu-ți un mediu în care nu se aude niciun zgomot și nu ai la dispoziție nicio sursă de distragere a atenției este crucial pentru a putea câștiga la poker. Dacă jucătorul ajunge la punctul la care este poate să mânuiască o masă de poker și să și rămână cu timp liber între mâini, atunci poate că ar fi cazul să adauge o a doua masă la rutina sa uzuală de joc.

Pregătește-ți un calculator foarte bun

Crearea unui mediu propice pentru un joc de poker online de succes are legătură și cu partea hardware a device-ului de pe care îl joc. Dacă joci poker online de pe canapea, pe laptop, în timp ce merge televizorul, atunci cel mai probabil vei cădea pradă distragerii de atenție. Jucând la un birou, cel mai bine într-o cameră separată de orice parte a casei, te va motiva și obliga să menții o atitudine profesională și să te concentrezi pe joc. Pentru cei care vor să joace mult pe onine, cel mai indicat este să investiți într-un scaun de calculator ergonomic, mai ales dacă aveți dureri de spate.

În timp ce începătorul joacă din ce în ce mai mult și evoluează, alte îmbunătățiri pot fi aduse pentru a acționa ca un bonus spre scopul final, acela de a deveni un jucător de succes. Un monitor mare și cu o rezoluție înaltă îți poate reduce din oboseala ochilor și poate să îți permită să joci la mai multe mese deodată mult mai ușor. Un mouse de calitate îți va reduce durerile de umăr, dar și timpii de reacție. Pentru jucătorii de turnee, aceștia vor face cel puțin câte o pauză pe oră, motiv pentru care baia ar trebui să fie foarte aproape de locul în care ai decis să joci.

Transformă zona de poker într-una pozitivă

Iată doar câteva dintre micile ajusătri pe care le poți aduce la zona ta de joc pentru a o face cât mai plăcută: un mic frigider în care să îți pui băuturi reci și gustări delicioase și sănătoase, un playlist cu melodiile favorite ale tale, mai multe tablouri cu citate sau memento-uri care să îți reamintească de scopul principal pe care îl ai atunci când jocul merge prost și așa mai departe. Poți chiar să vopsești camera într-o culoare veselă, dar și să adaugi plante sau flori care să te ajute să obții acel vibe de calm atât de important pentru un mediu de joc pozitiv.

Crearea unui mediu ideal pentru a jucat poker online va avea mai multe efecte pozitive asupra ta, cum ar fi: faptul că poți menține o atitudine profesională de-a lungul jocului, care se va materializa în decizii mai bune luate în timpul jocului, faptul că astfel te vei ajuta singur să eviți efectul de tilt, fiind într-o cameră cu energie pozitivă, dar și un confort fizic sporit pentru tine ca jucător, care îți va oferi abilitatea să joci sesiuni mai lungi și mai productive.

Folosește programele de calculator în avantajul tău

Chiar dacă unii jucători sunt împotriva utilizării de software atunci când joacă poker online, noi credem că este o idee bună atât timp cât site-ul pe care joci nu are nimic împotrivă, fiind astfel disponibil pentru toți jucătorii și regulamentar. Există mai multe tipuri de programe care te pot ajuta să devii un jucător de poker online mai bun. Să ignori toate aceste progrămele înseamnă să ratezi șansa de a te bucura cât mai mult de joc, în timp ce te dezvolți ca și jucător.

Cel mai bun loc în care să începi să cercetezi problema ca și începător este chiar site-ul pe care joci poker, mai exact print-un progrămel numit funcția de notițe. Câteodată, un alt jucător de la masă va face o mișcare despre care tu vei dori să faci o notiță mentală. De exemplu, “acel jucător are tendința să creadă că mâinile lui sunt mult prea valoroase”. Unul dintre lucrurile cele mai grozave despre jocul de poker online este că acea notiță mentală poate fi înregistrată direct și poate rămâne la îndemâna ta pentru oricând simți că ai nevoie de ea, așa că poți oricând să adaugi o notiță de genul “supraevaluează mâinile bune”.

De asemenea, majoritatea site-urilor care oferă jocuri de poker online îți permit să colorezi jucătorii. Dacă îți poți dezvolta un sistem de colorare a jucătorilor eficient, pentru a identifica puterea relativă a jucătorilor, poți face din selectarea unei mese un proces aproape instantaneu. De exemplu, să spunem că cineva decide să pună culoarea roșie pe orice jucător rechin cu care joacă. Dacă jucătorul vrea să joace la o masă sit and go, dar vede că în lobby sunt 5 jucători cu un tag de culoare roșie așteptând să intre la masă, își va da seama imediat că acea masă nu este una profitabilă pentru el.