Strategiile la jocul de Dream Catcher

Nu toate jocurile de cazino cunoscute sunt bazate pe cărți de joc sau pe păcănele, de exemplu. Dacă vei căuta cele mai bune cazinouri și respectiv cele mai jucate jocuri de pe acestea, vei observa că noua generație de jocuri live online ia avânt din ce în ce mai tare. Și la fel cum vechile jocuri oferă reguli și strategii interesante, așa se întâmplă și cu noua generație, care nu fac altceva decât să vină cu un produs nou, bazat pe generația anterioară. Un exemplu ideal este Dream Catcher, realizat în exclusivitate pentru online de către Evolution Gaming.

Informații despre Dream Catcher

Inspirat din jocurile clasice de roată pe care le găsești în cazinourile fizice, jocul live online Dream Catcher are ca scop să schimbe modul în care te joci jocuri de noroc online. În cadrul jocului, jucătorii au șansa de a vedea și se juca pe roata desenată special pentru această variantă de joc. Roata este așezată într-un studio modern și este acompaniată de efecte sonore și lumini care ajută la crearea unei experiențe de cazino inedite. Există mai multe camere care ajută să captureze senzația că te afli într-un cazino real, deși ești în propria ta casă.

Angrenarea în senzația de cazino adevărat este posibilă datorită camerelor plasate strategic, așa cum spuneam, care nu doar că redau acțiunea din cazino și învârtirea roții, ci și capturează scenele din diferite unghiuri. Camerele folosite în studio vor urmări fiecare acțiune ce are loc în studio, în timp ce roata se învârte și decide numărul câștigător. Jocul live poate fi transmis pe o gamă variată de device-uri, de la smartphone-uri, la tablete, laptopuri sau calculatoare PC sau Mac. Fiecare rundă de joc durează câte 45 de secunde, ceea ce înseamnă că jucătorul nu va apuca să se plictisească așteptând începerea unei noi runde.

Cum se desfășoară jocul de Dream Catcher

Când te decizi și îți faci un cont pentru acest joc pe un cazino pe care îl preferi, evident online, vei găsi, odată ce intri în joc, o roată superbă și un dealer sau o gazdă care îți va face experiența una mai frumoasă, mai antrenantă și cât mai rapidă. Acest joc cu reguli de bază se pretează chiar și celor mai tineri dintre jucători, din punct de vedere al experienței de care dispun, așa că fiecare dintre împătimiți pot începe să descopere jocul. Dacă te decizi să joci acest joc live, vei interacționa direct cu dealerul, una dintre facilitățile cele mai atractive ale jocului.

Pentru început, trebuie să prezici deznodământul învârtirii roții, adică să pariezi pe numărul pe care crezi că se va opri. Simplu ca “învârte roata!” De exemplu, poți paria pe următoarele numere: 1, 2, 5, 10, 20 și 40. Dacă roata se oprește pe unul dintre numerele pe care le-ai ales, atunci vei câștiga o anumită sumă în funcție de tabelul de plăți. Roata de la Dream Catcher are 54 de segmente, așa cum ai putut citi și pe pagina cu regulile jocului de Dream Catcher. 52 dintre aceste 54 de segmente sunt jucabile, pentru că pe roată există și două segmente ocupate de multiplicatori. Toate segmentele sunt egale ca și dimensiuni, iar precizia și corectitudinea roții sunt garantate.

Segmentele pe care pariezi reprezintă în același timp sumele pe care le-ai câștiga, dacă roata s-ar opri acolo unde pariezi tu că se va opri. Dacă pariezi pe 10, vei câștiga de 10 ori suma pariată dacă numărul 10 iese câștigător. Fiecare rundă a jocului ține trei sfert dint-un minut, astfel că jucătorul are destul timp pentru a-și depune pariurile. Dacă ai șansa să pici pe unul dintre multipilicatori, pe cel de x2 sau x7, vei avea șansa să câștigi câteva bonusuri uriașe. Așa cum multiplicatorii se regăsesc la jocurile clasice de păcănele, tot așa se aplică regulile și la Dream Catcher.

În unele cazinouri, jucătorii pot să se alăture unui turneu pentru a explora cât mai bine jocul. Aceste cazinouri țin turnee cu Dream Catcher ca joc de bază, în care premiile pot ajunge chiar și la 10.000 de dolari. Pentru a intra în turneu, jucătorii trebuie să plătească o taxă de intrare mai întâi, după care pot să joace jocul în timpul specificat. Aceștia pot câștiga câte un punct pentru fiecare învârtire. Dacă un jucător termină în primii 50, va primi o parte din prize pool, adică din fondul de premiere.

Cum să câștigi la Dream Catcher

Comparându-l cu alte jocuri de cazino live, Dream Catcher este unul dintre jocurile mai ușor de jucat. Tot ce trebuie să facă jucătorul este să prezică locul în care se va opri roata, nimic mai mult. Jocul de cazino live este gândit să arate ca un spectacol de televiziune, în care jucătorul, după ce pariază, poate să interacționeze cu dealerul. În acest joc, nu există per se o strategie optimă pe care o poți folosi, pentru că la fel ca la păcănele, jocul se bazează complet pe numere aleatorii.

Jucătorii nu au deci altceva de făcut decât să aleagă un număr pe care să parieze și pe care cred că se va opri roata, fiecare număr corespunzând cu o plată de pariu. Plata sau jackpot-ul pe care un jucător le poate primi sunt multiplicate dacă jucătorul are șansa ca roata să se oprească pe un multiplicator. Pentru că nu există nicio strategie definitivată care să funcționeze la Dream Catcher, jucătorii nu au altceva de făcut decât să se bucure de joc și să parieze după cum cred că ar fi mai bine pentru ei.

Există o strategie la Dream Catcher?

Nu, nu există o strategie definitivată la jocul de Dream Catcher, care te-ar putea ajuta cumva să îți sporești șansele. Motivul pentru această situație constă în faptul că jocul este pur și simplu prea aleatoriu. De asemenea, statistic vorbind, cele mai mici numere pe care le poți alege sunt și cele care vor ieși de cele mai multe ori câștigătoare. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt efectiv mai multe numere mici pe roată decât numere mari.

Cele 52 de segmente de pe roata de joc sunt împărțite în felul următor: Galbene, 1x: 23 segmente; Albastre, 2x: 15 segmente; Mov, 5x: 7 segmente; Verde, 10x: 4 segmente; Portocaliu, 20x: 2 segmente; Roșu, 40x: 1 segment. După cum vedeți, șansele ca roata să se oprească pe Portocaliu, Roșu sau Verde sunt mult mai mici. Să prinzi aceste numere combinate cu un multiplicator este și mai rar. Dacă vrei să te bucuri efectiv de joc, fără bătăi de cap, cea mai bună strategie pe care o poți aborda este să pariezi pe numere mici, de tipul 1 sau 5.