Ponturi și reguli pentru Dream Catcher

Vei găsi la Dream Catcher live toate elementele celebrelor jocuri prezentate la televizor: un studio de transmisie autentic, o gazdă prietenoasă care prezintă jocul, pariuri excitante și accesibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Acestea sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale jocului de Dream Catcher live, simplul fapt că le poți juca reprezentând în sinea sa un premiu pentru jucătorii înrăiți. Desigur, ai și premiul în bani pentru care să te ridici din pat și să joci, ca un extra motivator, precum și alte plăceri mai mici ca multiplicatorii și învârtelile bonus, netaxate.

Reguli și caracteristici ale jocului de Dream Catcher Live online

Poate că e greu de crezut la început că un joc așa de excitant precum Dream Catcher live este compus de fapt doar dintr-o roată mare care se învârte. Este un joc imersiv, ușor de jucat, cu o serie de caracteristici care te vor lăsa fără cuvinte. Odată ce îți încarci jocul pe device-ul pe care vrei să joci, vei avea șansa să îți bucuri privirea cu o gazdă superbă, mereu zâmbitoare și care își desfășoară activitatea într-un studio elegant.

Acompaniată de luminiție în stilul celor de la Las Vegas și muzică de fundal numai bună pentru jocurile de noroc, roata cea mare este montată vertical în spatele gazdei, gata pentru a fi învârtită. Este împărțită în nu mai puțin de 54 de segmente egale, separate de pini în mod voit pentru ca un pointer special pus pe o bucată de piele flexibilă și montat în capul roatei să poată să indice în mod clar segmentul câștigător după ce roata se oprește din învârtit.

Dream Catcher live este un joc animat și extrem de colorat, așa că îți va plăcea cu siguranță când îl vei vedea pentru prima dată. 52 din cele 54 de segmente de pe roată sunt colorate în culori diferite. Acestea sunt marcate și de numere, 1, 2, 5, 10, 20 și 40. Cele două segmente rămase sunt cele colorate în auriu și argintiu. Segmentul colorat în argintiu este cel care îți va da ca premiu un multiplicator x2, în timp ce zona colorată auriu te va premia cu un multiplicator x7 la pariul tău inițial, dacă bineînțeles ai șansa ca roata să se oprească în dreptul acestora.

Cum se desfășoară jocul de Dream Catcher

Nu ai nevoie de niciun set de cunoștințe sau tehnici speciale pentru a te bucura de jocul de Dream Catcher live online. Supraveghetorul, adică gazda ta, cea care operează roata te va ghida pe tot parcursul jocului. Jucătorul pune pariurile după fiecare învârtire, și cu asta, basta. Singurul lucru pe care jucătorul trebuie să îl învețe este tabelul cu șansele pariurilor pe care le poate pune, care sunt destul de ușor de memorat pentru că sunt identice cu numerele de pe roată. De exemplu, dacă un pariu este pus pe numărul 5 de pe roata de Dream Catcher live, iar pointerul se oprește pe 5, atunci plata se va face în sistem 5:1. 10 plătește 10:1, 20, 20:1, 40 dă înapoi 40:1 și tot așa.

Dacă roata se oprește pe un multiplicator Dream Catcher, nu se mai pot pune pariuri noi la următoarea rundă. Această învârtire va determina pariul câștigător, la care se va adăuga multiplicatorul de la runda anterioară care va spori șansele de câștig și plata. Pot exista victorii cu multiplicatori consecutivi și deci cu plăți Dream Catcher uriașe la care să te aștepți la orice oră. Un număr infinit de jucători pot participa la o învârtire a roții de la Dream Catcher live la orice moment, jocul nefiind restricționat în niciun fel din acest punct de vedere.

Mai multe despre jocul de Dream Catcher Live

Jocul de Dream Catcher live pentru cazinourile online este optimizat pentru a funcționa la capacități maxime pe orice device. Atât timp cât cazinoul online la care joc este compatibil cu PC/Mac pentru desktopuri și respectiv laptopuri, dar și pentru device-uri mobile cum sunt iPhone, iPad sau device-uri cu Android, poți să alegi să joci Dream Catcher acasă sau oriunde altundeva te-ai afla.

Rata de câștig raportată la jucători, sau Return to Player, este de 90,57% până la 96,58% în funcție de site-ul pe care alegi să joci în sine. Această rată Return to Player este importantă, pentru că îți arată câți dintre banii pe care jucătorii îi bagă în joc se reîntorc la aceștia. Deci, o rată de returnare cât mai mare este cea pe care vrei să o găsești înainte de a te apuca să joci.

Jocul vine cu o transmisie HD și cadre impresionante, precum și cu capacități audio de înaltă calitate. Dacă banda ta de internet nu poate să susțină asemena funcționalități de înaltă definiție, poți să ajustezi foarte ușor transmisia și să o setezi pe funcția standard de claritate. Camerele sunt poziționate în mod strategic în întreg studioul, pentru a captura nu doar învârtirea roții de la o anumită distanță, ci și scenele și detaliile relevante din mai multe unghiuri de filmare.

Vei avea nevoie de un pic de tactică în acest joc, în afară de noroc. Dacă vrei să câștigi mai mult și mai repede, iată care este o tehnică de pariere care te va scoate de obicei câștigător. Așadar, la pariurile care plătesc 40:1, pune pariu de 10 unități. La cele de 3:1 și 5:1, pune pariu de 30 de unități. În final, la cel care plătește 20:1, pune pariu 10 unități. Gata, cere învârtire și vezi cum ți se mărește contul virtual. Poți citi mai multe despre strategia de joc la Dream Catcher pe site-ul nostru.