Întrebări frecvente la Dream Catcher

Marii jucători de poker sau de ruletă învață mereu din tainele jocurilor pe care le joacă. Nu s-au născut învățați, nu sunt cei mai inteligenți dintre oameni și nici nu vor fi vreodată. Dacă ești la început de drum în ceea ce privește jocul de Dream Catcher, ți-am pregătit mai jos o serie de întrebări pe care, odată ce le vei citi, vei putea înțelege mai bine cum se desfășoară acest joc. Dacă ești începător mai ales, aceste întrebări și răspunsurile aferente te vor ajuta să pricepi regulile jocului așa cum trebuie, dar și care sunt unele dintre cele mai importante secrete ale jocului de Dream Catcher.

Ești novice la poker? Începe de aici!

Ce este Dream Catcher?

Acest joc este unul dintre cele mai iubite jocuri de roată din lume, mai ales pentru că se aseamănă izbitor cu Wheel of Fortune, celebrul joc televizat american. Jocul este transmis în direct din studiourile celor de la Evolution Gaming aflate în Riga, Letonia, atât în HD, cât și în varianta standard de imagine. Jocul îți permite să vizionezi atât roata, cât și gazda pe care o ai din mai multe unghiuri, așa că nu vei pierde nicio secundă din acțiune.

Cum se desfășoară jocul de Dream Catcher?

Ideea de bază este să pariezi pe una dintre secțiunile numerotate ale roții în speranța de a câștiga un premiu. Poți câștiga și pe multiplicatorii de 2x sau 7x care se premiază dacă alegi numărul câștigător de la învârtirea anterioară. După fiecare spin, ai opțiunea de a continua sau de a rămâne în joc, având la dispoziție și o funcție autoplay pe care o poți folosi pentru a pune pariuri unul după altul, dar și pentru a seta o limită de pierderi sau câștiguri, care odată atinse te scot automat din joc.

De ce iubesc jucătorii Dream Catcher?

Dream Catcher îți oferă mult mai multe lucruri decât un joc live cu dealer normal, cum ar fi cel de baccarat, pentru că este antrenant, rapid și nu atât de serios cum ar fi, de exemplu, jocul de blackjack. Există o relație mult mai animată între jucători și gazdă, fiind încurajată conversația prin intermediul ferestrei de chat.

Cum se desfășoară o rundă de Dream Catcher?

Pasul 1: pui un pariu pe unul dintre numerele pe care crezi că se oprește roata, 1, 2, 5, 10, 20 sau 40;
Pasul 2: apeși pe fereastra de chat pentru a vorbi cu alți jucători sau cu dealerul;
Pasul 3: apeși pe iconița volumului dacă vrei să închizi orice sunete dinspre joc;
Pasul 4: apeși pe iconița de video dacă vrei să faci zoom pe o parte anume a roții;
Pasul 5: apeși pe semnul de întrebare dacă vrei să vezi regulile și tabelul cu plăți;
Pasul 6: la final, vezi dacă numărul tău a ieșit sau nu câștigător.

Cum arată o roată de la Dream Catcher?

Roata de la Dream Catcher constă în 54 de segmente numerotate, care sunt separate între ele de niște pini. 52 dintre acestea conțin numere, 1, 2, 5, 10, 20 și 40, fiecare număr fiind colorat într-o anumită culoare. De exemplu, 2 este albastru, 1 este galben, iar 10 este verde. Cele două segmente rămase sunt marcate ca 2x multiplicator și respectiv 7x multiplicator. Dacă roata se oprește pe unul dintre cele două, vei primi o învârtire în plus și dacă aceasta este câștigătoare pentru tine, multiplicatorul se aplică la câștigul tău final.

Cum pariezi la Dream Catcher?

Pariezi punând un pariu pe unul dintre numerele de pe roată, 1, 2, 5, 10, 20 sau 40, pe care crezi tu că roata se va opri. Dacă îl nimerești, câștigi.

Care sunt plățile la Dream Catcher?

Dacă ieși câștigător în urma unei runde de joc, vei fi plătit în funcție de șansele pe care le vei regăsi mereu la baza ecranului tău de joc. Numărul 1 câștigător va plăti 1:1 din pariu, numărul 2 va plăti 2:1, 5 va plăti 5:1, și așa mai departe pentru fiecare număr posibil de pe roată.

Ce rol au multiplicatorii la Dream Catcher?

Rolul multiplicatorilor este acela de a-ți multiplica un câștig. După ce ai pus pariurile, dacă roata aterizează pe un multiplicator, fie el 2x sau 7x, va avea loc o nouă învârtire. Pariurile rămân aceleași, iar dacă numărul tău iese câștigător la această a doua rundă de joc, vei primi suma pariată înmulțită cu 2 sau 7. Dacă pariezi 10 lei pe 5, iar roata se oprește la un multiplicator 7x și mai apoi pe 5, vei primi 5×5=25 de lei, înmulțit cu 7, adică un total de 175 de lei.

Pot juca la mai multe roți deodată?

Dacă ești talentat la multitasking, de ce nu? Jocul îți permite să te alături la până la patru transmisii de Dream Catcher deodată. Dacă vrei să ai parte de și mai multă acțiune decât cea pe care ai găsi-o la un singur joc, o poți face din același browser și chiar foarte ușor. Pur și simplu apasă pe primul tău joc, după care mergi în Lobby și apasă pe butonul +Table, adaugă masă.

Care este rata de returnare la jucător la Dream Catcher?

Rata de returnare sau Return to Player la jocul de Dream Catcher este de 96,58%. Asta înseamnă că, dacă un jucător pariază de 100 de lei într-o tură, 96,58 din banii acestuia, chiar dacă îi pierde, vor fi câștigați de către alți jucători după un anumit interval de timp.

E sigur să mă joc Dream Catcher?

Cei de la Evolution Gaming au o reputație de invidiat când vine vorba despre jocurile de noroc online. Dacă ai dubii în ceea ce privește siguranța datelor tale personale sau nu ești sigur dacă e o idee bună să pariezi pe un anumit site sau altul, cel mai bine este să cauți datele privitoare la reglementare și legi pentru site-ul în sine.