Glosarul termenilor la Dream Catcher

Am pregătit glosarul consultând regulile jocului de Dream Catcher, atât cele oficiale de pe Evolution Gaming, cât și cele neoficiale, cunoscute de jucătorii avansați în ale jocului cu roata de noroc. Odată ce vei parcurge toți termenii, vei putea să înțelegi mai bine cum se desfășoară jocul, care sunt regulile de bază și chiar cum să îți creezi propriul tău stil și să te bucuri din ce în ce mai mult de jocul antrenant.

Wheel of Fortune

Celebru joc american de televiziune relativ asemănător cu Dream Catcher. Mulți spun că Dream Catcher a fost inspirat tocmai din acest show de televiziune, popular mai ales în anii 1990 în America și mai apoi peste tot în lume.

Multiplicator

Una dintre secțiunile de pe roata de joc, putând valora 2 sau 7. Când roata se oprește pe multiplicator, vei asista la o rotire în plus, iar dacă numărul tău iese câștigător, vei primi de două sau de 7 ori suma câștigată în mod normal.

Evolution Gaming

Una dintre cele mai cunoscute companii care se ocupă cu crearea și transmiterea de jocuri de noroc live online. Are sediul central la Riga, Letonia.

Gazdă

Personana care te întâmpină odată ce intri în jocul de Dream Catcher, care comunică pe toată durata jocului cu tine și care anunță câștigătorii la final de rotire.

Culorile roții

Roata de Dream Catcher este compusă din numere pe fundal colorat. Astfel, numărul 1 este galben, numărul 2 este albastru, 5 este mov, 10 este verde, 20 este portocaliu, iar 40 este roșu. Cele două multiplicatoare de pe roată au culoarea de fundal negru.

Secțiune

Bucată a roții de joc care conține unul dintre numerele posibile ale acesteia, 1, 2, 5, 10, 20 sau 40, sau unul dintre cei doi multiplicatori, 2x sau 7x.

Studio

Zona special amenajată să arate ca un cazino, dotată cu roată de pariere, gazdă și decoruri, din care se transmite live jocul de Dream Catcher.

Păcănele

Jocuri mecanice asemănătoare cu cel de Dream Catcher prin simplul fapt că amândouă dețin funcția de multiplicator, care îți pot mări substanțial sumele câștigate în urma unei runde de joc, în funcție de cât ai pariat inițial.

RTP – Return to Player

Return to Player este rata de returnare a fondurilor spre jucători. Aceasta este de obicei în jur de 96,5% la Dream Catcher. Această rată se calculează prin împărțirea sumelor jucate în mod total de către jucători într-o anumită perioadă de timp la sumele pe care aceștia le câștigă, deci retrag din joc în aceeași perioadă de timp. Dacă un jucător joacă de 100 de lei și pierde, 96,5 lei vor fi într-un final plătiți înapoi spre alți jucători din suma jucată de acesta.

Pini

Pinii sunt așezați între fiecare numere de pe roata de joc, în așa fel încât să oprească la un moment dat pendulul roții și să stabilească numărul câștigător.

Pendul

Pendulul este opritorul roții, bucata de metal sau de plastic care, în contact cu pinii dintre toate segmentele de pe roată, oprește eventual învârtirea acesteia și stabilește câștigătorul.

Șansele casei

Se referă la avantajul nativ pe care casa îl are asupra jucătorilor. Se calculează ca un procentaj. La Dream Catcher, avantajul casei este de 4,66% dacă pariezi pe 1, crescând până la 9,19% dacă pui un pariu pe 40.

Sumă maximă de câștigat

La Dream Catcher, suma maximă pe care o poți câștiga după un singur joc este de 500.000 de dolari.

Șanse multiplicator

Se referă la șansele pe care un jucător și casa le au ca roata să se oprească pe un multiplicator. Șansele ca orice multiplicator să îți crească suma de plată, dacă ai un pariu câștigător, este de 1,15%.