Descoperă jocul de noroc Dream Catcher

La Dream Catcher, jucătorul trebuie să parieze că un anumit slot de pe o roată uriașă va ieși câștigător la final de învârtire. Fiecare rundă este mai palpitantă ca cealaltă, pentru că jucătorii pot să îți modifice pariurile, să pună pariuri multiple, ca la ruletă, sau să câștige premii speciale în funcție de oferta actuală a cazinoului online unde aleg să joace. Până la urmă Dream Catcher poate părea un joc ușor de înțeles, însă are și el destule secrete înafară de ceea ce se vede la suprafață.

Ce este Dream Catcher

În luna februarie a anului 2017, cei de la Evolution Gaming și-au lansat versiunea lor online a primei și celei mai cunoscute roate de noroc din lumea internetului. După ce au prezentat-o jucătorilor de pe internet, aceștia din urmă s-au îndrăgostit instant de jocul asemănător cu celebrul Wheel of Fortune, design-ul jocului fiind realizat cu flexibilitate în minte. Organizat cu un dealer live, Dream Catcher ține cont de conceptul de bază al Wheel of Fortune și introduce elemente care atrag ca un magnet jucătorii de păcănele, precum și orice alți jucători începători de jocuri de noroc.

Ponturi pentru Dream Catcher →

Jucat pe o roată special făcută pentru acest joc, Dream Catcher este transmis în direct din studiourile celor de la Evolution Gaming, de obicei, pentru că providerul poate să fie și altul, atât în format normal, cât și în cel HD. Mai multe unghiuri de filmare sunt folosite pentru a oferi jucătorilor o experiență cât mai apropiată de realitate. Astfel, jucătorii primesc acces vizual la toate părțile ruletei și văd în detaliu fiecare parte a jocului.

Chiar dacă această adaptare a jocului pentru cazinourile online nu este nouă, ea putând fi găsită și la alți ofertanți de jocuri de cazino live online, Evolution Gaming sunt cei care au implementat elementele care fac din versiunea lor de Dream Catcher cea mai căutată și jucată din lume. Combinând anumite caracteristici de la păcănele, bingo și chiar și de la celebrul joc de ruletă, creatorii jocului au făcut din Dream Catcher un joc atrăgător pentru o audiență mult mai mare, din punct de vedere al vârstei și intereselor, atât de mare încât acoperă un număr mai mare de jucători decât toate celelalte variante laolaltă.

Strategii pentru jocul de Dream Catcher →

Cum se joacă Dream Catcher

Chair dacă în realitate Dream Catcher nu este altceva decât o combinație de mai multe jocuri de cazino de masă, structura de joc este una cât se poate de simplă. De fapt, aceasta face și ca jocul să fie unul atât de îndrăgit. Roata în sine are 54 de buzunare sau sloturi, dintre care 52 sunt marcate cu numerele 1, 2, 5, 10, 20 și 40 care apar în diferite frecvențe. Cele două buzunare rămase sunt cele ocupate de multiplicatori, x2 și respectiv x7.

Sesiunea de pariere debutează atunci când un jucător pune un pariu pe unul dintre segmentele pe care dorește. Acest lucru poate fi făcut fie manual, fie prin apăsarea butonului de AutoPlay. Timpul în care jucătorii își pot pune pariurile este limitat în mod automat, jucătorii putând să înceapă să parieze de îndată ce culoarea de deasupra de zona Virtual Board cu pariuri devine verde. Odată ce timpul limită pentru a pune pariuri expiră, această zonă se colorează în galben și va afișa rezultatul învârtelii.

Valorile plăților corespund în mod direct cu numărul de pe buzunarul ales. Astfel, dacă alegi să pariezi pe 5, iar numărul tău iese câștigător, vei primi 5 în plus la banii tăi indiferent de cât ai pariat. Multiplicatorii nu fac altceva decât să mărească plata prin multiplicarea valorii adăugate la suma pariată de bază. De exemplu, când roata se oprește pe un multiplicator, pariurile rămân la zona lor originală, iar dealerul va învârti roata încă o dată. Ultima plată va fi mai apoi multiplicată de numărul multiplicatorului și respectiv de numărul pe care cade roata.

Cele mai frecvente întrebări despre Dream Catcher →

La fiecare sesiune de învârtire, dealerul va întreține atmosfera prin angrenarea în conversație cu jucătorii, oferind în același timp ajutor pentru cei începători și respectiv anunțând rezultatele fiecărei învârteli. Pentru a se familiariza cât mai bine cu jocul, jucătorul poate consulta oricând regulile jocului online la cazinoul la care joacă, dar și un Live Casino Comparer pe care îl poate găsi lângă tabelul virtual cu pariuri de la secțiunea de ajutor, din partea dreaptă sus a ecranului de joc.

Strategie și ponturi la Dream Catcher

Chiar dacă jocul de Dream Catcher poate că este unul strâns legat de șansă și de noroc, acesta se bazează în același timp și pe șanse matematice. Să ai habar despre acestea și să rămâi cu picioarele pe pământ cât timp îl joci este strategia optimă pe care o poți aborda ca și jucător. Chiar și dacă te joci o singură dată, legea logicii îți va fi un prieten foarte bun. Pentru că numerele sunt divizate în segmente, să optezi pentru a paria pe numerele cu cea mai ridicată frecvență de a fi alese de roată ar putea fi alegerea ideală, chiar dacă plata este semnificativ mai mică în cazul acestora.

Astfel, dacă pariezi pe zonele 1, 2 și 5 și acumulezi mai multe câștiguri mici pe o perioadă mai lungă de timp, aceasta este cea mai bună tactică pe care o poți adopta pentru a-ți crește fondul de pariere și a evita riscuri prea mari care te-ar putea scoate ușor din joc. Deoarece zonele 1, 2 și 5 sunt cele care ocupă 23, 15 și respectiv 7 buzunare de pe roata de joc, probabilitatea să câștigi pariind pe acestea este mult mai mare decât dacă ai paria pe sloturile 10 și 20, care ocupă doar 4 și respectiv 2 buzunare de pe roata de joc.

Cea mai mare plată poate fi înregistrată cu buzunarul 40, care în schimb oferă și cea mai mică rată de probabilitate de a ieși câștigătoare. Acesta este singurul buzunar care are numărul 40 înscris pe el. Dacă nu poți rezista tentației și vrei să pariezi totuși pe acest buzunar unic pe roata de joc, această acțiune ar trebui întârziată până la o stagiune avansată a jocului, atunci când balanța de fonduri este deja dramatic îmbogățită de pe urma pariurilor mai mici.

Glosarul termenilor de la Dream Catcher →

Să fii atent la statisticile jocului este de asemenea un pont pe care trebuie să îl ai în vedere. De asemenea, poți să apelezi la unele dintre cele mai cunoscute metode de pariere la ruletă, de exemplu, cum sunt progresiile pozitive, pentru a încerca să câștigi și mai mult de pe urma fiecărei învârteli. Luând toți acești factori în considerare, nu vei simți nicio plăcere în plus atunci când vei juca Dream Catcher, însă îți vei asigura o oarecare stabilitate a fondurilor tale de joc și vei termina jocul cu un profit decent.