Totul despre depuneri și retrageri de fonduri dintre cazino și banca ta

online casino

Cazinourile online și site-urile de pariuri oferă nenumărate metode prin care îți poți adăuga fonduri în cont sau retrage câștiguri. Opțiunile de depozitare sunt rapide, ușoare și securizate folosind encripția digitală pe 128 de biți și alte sisteme care fac detaliile tranzacțiilor vizibile doar ție. Metoda de banking pe care o vei alege la un cazino anume depinde doar de tine, principalul factor luat de obicei în considerare fiind timpul de procesare al unei tranzacții. De asemenea, în funcție de țara din care ești, metodele de retragere și de depunere pot varia.

Cele mai cunoscute metode de tranzacționare între cazinouri și bănci

Pentru începători, un mod ușor și sigur de a face aceste lucruri este prin folosirea unor carduri de credit sau debit. Pentru jucătorii mai avansați, opțiuni de eWallets ca NETELLER sau Skrill, Money Bookers și altele sunt preferatele acestora. Vei găsi mai jos o serie de opțiuni pe care le poți folosi atunci când vrei să retragi sau să depui bani, acestea fiind cele mai populare printre jucătorii din toată lumea. Vei putea citi și despre cât timp durează o tranzacție în funcție de metoda folosită, dar și să citești pe scurt câteva informații despre metoda în sine.

Carduri de credit

Depozitele se procesează instant, iar pentru retrageri, se așteaptă între 1-5 zile. MasterCard sau VISA sunt ambele companii care produc carduri de credit ce pot fi ușor folosite ca o metodă directă de plată. Cei care dețin carduri de credit eliberate sub această egidă la orice bancă din România pot să le folosească la majoritatea cazinourilor online din țară fără dificultăți.

Carduri de debit

Depozitele se procesează instant, iar pentru retrageri, se așteaptă între 1-5 zile. VISA Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo, Laser, CartaSi și Poste Pay, Sistema 4B și EURO 6000 sunt doar câteva dintre cărțile de debit folosibile în toată Europa pentru a depune și retrage bani din conturile online ale cazinourilor pe care joci.

PayPal

Depunerile prin PayPal se procesează instant. La capitolul retrageri, vei avea de așteptat între 1-3 zile pentru ca banii să îți intre în cont. PayPal este recunoscut ca fiind una dintre cele mai ușoare metode de plată din online. PayPal este disponibil în toată lumea, cu precădere în Europa și America, așa că vei găsi destule cazinouri online care să îl accepte ca metodă de tranzacționare între contul de cazino și cel personal.

Skrill

Skrill sau MoneyBookers oferă posibilitatea de a depune și retrage bani instant. Acest serviciu este unul sigur și convenient de a transfera fonduri online, fiind printre singurele care oferă plăți în timp real, instant. Cum MoneyBookers, nu mai trebuie să îți expui detaliile cardului de credit de fiecare dată când plătești sau cumperi ceva online. Vei putea să îți depui bani în acest cont folosind orice card de credit sau de debit, transfer bancar, transfer de fonduri electronic instant, GiroPay și alte metode de plată din peste 30 de țări. Dacă depui bani prin MoneyBookers, vei primi și retragerile rapid și fără bătăi de cap în contul tău MoneyBookers cât ai zice pește.

NETELLER

Serviciu similar cu Skrill. Este disponibil în majoritatea țărilor lumii. Această metodă de plată este una dintre cele mai răspândite din lume pentru depozitarea și retragerea de fonduri la cazinourile online. Poți să îți depui bani în NETELLER cu orice carte de credit sau debit, transfer bancar și alte metode de plată native. Poți să îți accesezi la orice oră balanța actuală, istoria tranzacțiilor și așa mai departe, totul din interfața de control de pe site-ul NETELLER, similar cu orice interfață de internet banking pe care o utilizezi deja.

Pentru a retrage bani din contul tău de NETELLER, o poți face prin transfer bancar, CEC, sau poți opta pentru un card MasterCard Net+, care îți permite să faci cumpărături online și să plătești la magazine și restaurante direct cu banii din contul tău, cât și să scoți bani cash de la bancomate din toată lumea.

Oferă posibiltatea de a depune și retrage bani instant în și de pe conturile tale de cazino. Revolut este un sistem revoluționar de plăți online care îți permite ca utilizator să trimiți bani instant fără să plătești vreo taxă, în același timp permițându-ți să deții un card făcut de VISA sau MasterCard la dispoziție la orice oră. Serviciul a devenit extrem de popular și în România, așa că te poți bucura de avantajele pe care le oferă și la noi în țară, precum și la jocurile online de cazino pe care vrei să le joci.

PaySafeCard

Disponibil în majoritatea țărilor din Europa, PaySafeCard este un voucher pre-paid pe care îl poți cumpăra de la mai bine de 84.000 de magazine fizice de pe întreg teritoriul continentului. Poți să cumperi acest voucher cu valori de 25, 50 sau 100 de euro. Nu ai nevoie de niciun cont sau să te înregistrezi pe vreun site, iar tot ce trebuie să faci este să introduci codul de pe voucher-ul tău atunci când depui fonduri, iar acestea vor fi instantaneu create.

Nu trebuie să folosești toată valoarea unui voucher la o tranzacție. Poți să faci câte tranzacții vrei cu același tichet, atât timp cât nu depășești valoarea acestuia. Poți de asemenea să verifici câți bani mai ai pe internet. Ține minte însă că PaySafeCard este folosit doar la depozitarea de bani, nu și la retrageri. Poți folosi wire transfer dacă vrei să retragi bani și nu dispui de alte metode de retragere.

Transfer bancar

O metodă tradițională și foarte populară de a adăuga fonduri în contul tău de joc. Poți să folosești un ghișeu bancar sau internet banking pentru a depozita, însă ține minte că această metodă nu este instantanee și deci va trebui să aștepți câteva zile până ce fondurile tale să apară în contul online de joc.

Leave a Comment